Vasario 16-oji paminėta ir krepšinio aikštelėje

  • Paskelbė : Admin Admin
  • Paskelbta: 2024-02-20
  • Kategorija: Aktualijos

Minėdami Lietuvos valstybės atkūrimo dieną į Joniškio pagrindinės mokyklos Kriukų skyriaus sporto salę sugužėjo krepšinio aistruoliai. 29-tą kartą vykusiame tradiciniame vyrų krepšinio turnyre susirungė net 9 komandos.

Įtemptos kovos aikštelėje neleido atsikvėpti nei žaidėjams, nei sirgaliams, o laimėtojams išsiaiškinti prireikė net pratęsimo. Pirmoji vieta atiteko dažniems šio turnyro nugalėtojams – buvusios Kriukų vidurinės mokyklos XXXII laidos komandai, kurioje žaidžia ir Joniškio rajono savivaldybės meras Vitalijus Gailius. Antrąja vieta džiaugėsi Žeimelio sporto klubo „Aitvaras“ komanda, o tretieji liko komanda „Vietnamas“ iš Joniškio. Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti Kriukų seniūnijos įsteigtomis taurėmis, medaliais bei padėkos raštais.

Vyko ir baudų bei tritaškių mėtymo varžybos. Baudų mėtyme nepralenkiamas buvo Mantvydas Pocius, antroji vieta atiteko Tautvydui Bartkui, trečioji – Aurimui Motiečiui. Tritaškius mėtyti geriausiai sekėsi Eisvydui Šliavui, antras liko Edgaras Šerpianskas, trečias – Remigijus Lapinskas.

Turnyre sulaukta ir garbių svečių: LR Seimo nario lengvaatlečio, disko metiko, 2000 m. ir 2004 m. vasaros Olimpinių žaidynių čempiono ir rekordininko, dukart Pasaulio čempiono, Europos čempiono, nacionalinio čempiono ir rekordininko Virgilijaus Aleknos, taip pat buvusio Joniškio rajono policijos komisariato viršininko Eugenijaus Takuševičiaus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos