Joniškio r. pagrindinė mokykla pažymėjo „Naują pradžią“

  • Paskelbė : Admin Admin
  • Paskelbta: 2023-06-29
  • Kategorija: Aktualijos

Birželio 2-oji į mokyklos istoriją įeis kaip pirmojo Joniškio r. pagrindinės mokyklos šventinio koncerto diena.

Koncertas neatsitiktinai pavadintas „Nauja pradžia“ – taip pažymėti pirmieji tris skyrius apjungusios mokyklos gyvavimo metai. Ta proga Joniškio lauko estradoje visi kartu pasirodė Gasčiūnų, Kriukų ir Gataučių M. Katiliūtės skyriaus mokiniai - nuo mažiausių ikimokyklinukų iki vyriausių dešimtokų.

Kelis mėnesius intensyviai repetavus tiek savo skyriuose, tiek bendrose repeticijose buvo gera, nors šiek tiek ir nedrąsu visiems kartu užlipti į didelę sceną ir leistis sujungiamiems bendros dainos, liaudiško ir šiuolaikiško šokio, o kai kuriems – paragauti ir aktoriaus duonos, mini etiudais užpildant pauzes tarp pasirodymų.

Didžiausia staigmena tiek gausiai susirinkusiems koncerto žiūrovams, tiek ir patiems jo dalyviams tapo finalinė daina „Vandenynai“, kurią atlikti kartu su mokiniais atvyko pats dainos autorius Linas Adomaitis! Pats dainininkas taip pat neslėpė esąs sužavėtas tokio gausaus pritariamojo mokinių choro - su juo drauge mielai atliko ir dar keletą publikai puikiai pažįstamų dainų.

Koncertas „Nauja pradžia“ parodė, kad kartu galime tikrai daug ko pasiekti, tad šia kryptimi tvirtai žingsniuokime ir toliau!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos